Nieuws en Blog

Pathfinding: uw logistiek optimaal in kaart

Pathfinding: uw logistiek optimaal in kaart

Denk aan toepassing in een grote zorginstelling, een ziekenhuis of een warehouse. Per medewerker komen er taken en locaties in het systeem. Via het Pathfinding algoritme onderzoekt het systeem hoe de route tussen de diverse punten kan worden geïdentificeerd die het beste voldoet aan bepaalde criteria (kortste, goedkoopste, snelste, enz).

Yuso: slimme app voor zorglogistiek

Yuso: slimme app voor zorglogistiek

CIP Software heeft jarenlange ervaring in de zorglogistiek via ons label CIP-Zorg. De knelpunten die wij in de afgelopen jaren hebben gezien, zijn we momenteel aan het verwerken in een verbeterd platform. De stappenteller heeft wel het nakijken, want het doel is medewerkers minder te laten lopen op een dag. Dat scheelt tijd en vermoeidheid.

MAUI: moois van Microsoft!

MAUI: moois van Microsoft!

Maui is niet alleen een prachtig eiland in de Amerikaanse staat Hawaï, het is ook de naam van een prachtig nieuw Microsoft platform. CIP Software streeft naar het maken van de beste softwareproducten en houdt de actuele ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wij vertellen u dus graag meer over MAUI (Multi-platform App UI).

Onze producten

Creativiteit voor efficiency … CIP Software helpt u groeien.

Als vooraanstaand sofware-ontwikkelaar helpen we u graag die berg op. In de juiste versnelling en met de juiste energie. We hebben al verschillende keren succesvol de top bereikt in de gewenste procesverbetering. Laat onze klanten u overtuigen.

Succesvol naar de volgende versnelling.
Welke organisaties gingen u voor?