Nieuws en Blog

MAUI: moois van Microsoft!

MAUI: moois van Microsoft!

Maui is niet alleen een prachtig eiland in de Amerikaanse staat Hawaï, het is ook de naam van een prachtig nieuw Microsoft platform. CIP Software streeft naar het maken van de beste softwareproducten en houdt de actuele ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wij vertellen u dus graag meer over MAUI (Multi-platform App UI).

De digitale wereld omarmen

De digitale wereld omarmen

CIP-directeur Edwin Dirkzwager zit al jaren in het vak. Maar hoe ontwikkelt de nieuwe generatie ICT-ers zich? Wat leren zij op de universiteit? Sluit het aan op de praktijk en helpen zij ons de digitale wereld te omarmen? We praten met Eric Manintveld, student Informatica en Economie.

Niet zuur met Azure

Niet zuur met Azure

CIP Software is als system integrator gericht op het combineren van bestaande producten en maatwerk. Wij maken daarbij ook gebruik van het Azure-cloudplatform. Daarmee bent u zeker niet zuur, want dat bestaat uit ruim 200 producten en cloudservices, die wij voor u combineren tot de beste oplossing.

Wat is het recept van een duurzame klantrelatie

Wat is het recept van een duurzame klantrelatie

Meer dan een kwarteeuw contacten tussen twee bedrijven, dat zegt toch wel iets. Aanleiding voor onze redactie om een goed gesprek te hebben met Ronald Smeijers, adviseur bij ITS IT-services. Tijdens een kop koffie vertelt hij over de kennismaking met CIP Software en de slimme oplossingen.

Onze producten

Creativiteit voor efficiency … CIP Software helpt u groeien.

Als vooraanstaand sofware-ontwikkelaar helpen we u graag die berg op. In de juiste versnelling en met de juiste energie. We hebben al verschillende keren succesvol de top bereikt in de gewenste procesverbetering. Laat onze klanten u overtuigen.

Succesvol naar de volgende versnelling.
Welke organisaties gingen u voor?