Ook de juiste vertaling voor uw automatiseringsvraag?

Cursusproces digitaal vertaald

Soms is handmatig administreren niet meer te doen, of u wilt er gewoon vanaf. CIP Software schiet u met CIP-Processen te hulp om registratie van bijvoorbeeld deelnemers of leerlingen te automatiseren. Ook de facturatie, cursus- of lesindeling en presentielijst zijn dan via een webapplicatie sterk te vereenvoudigen. Ook de British School koos voor CIP Sofware. Het BSN Language Centre vertelt over zijn ervaring.

Onze klant vertelt: ‘Vlot contact en ze denken mee’

‘CIP Software heeft voor ons een customised database ontwikkeld voor het Language Centre van the British School in the Netherlands. Wij gebruiken de database inmiddels twaalf jaar. Wij gaan met de tijd mee en daarom hebben we door de jaren heen meerdere aanpassingen gedaan. CIP Software luistert goed en denkt mee met de behoeften van de klant. Het contact loopt vlot en niets is te veel voor hen. Al met al zijn wij heel erg tevreden!’

Onze producten

Creativiteit voor efficiency … CIP Software helpt u groeien.

Als vooraanstaand sofware-ontwikkelaar helpen we u graag die berg op. In de juiste versnelling en met de juiste energie. We hebben al verschillende keren succesvol de top bereikt in de gewenste procesverbetering. Laat onze klanten u overtuigen.

Succesvol naar de volgende versnelling.
Welke organisaties gingen u voor?