KIES ER OOK VOOR OM OP HET JUISTE MOMENT TE SCHAKELEN

Blijf de concurrentie voor en behaal meer rendement!

Onze kwaliteit

CIP Software: systeem integrator en innovator

CIP Software is partner van Microsoft en daarmee lid van een community die bedrijfsgroei wil stimuleren. Wij hebben direct toegang tot exclusieve bronnen, programma’s, tools en verbindingen. Daarnaast ontwikkelen we zelf hoogwaardige software, die onderhoudbaar is en toekomstgericht qua platform.

Bestaande tools en maatwerk software

Onze kwaliteit is dat wij altijd de optimale combinatie zoeken tussen bestaande tools en maatwerk software. CIP Software is een toonaangevende systeem integrator en innovator van software en automatiseringssystemen voor het MKB, zorg- en andere non profitinstellingen en de zakelijke dienstverlening.

Toekomstbestendig systeem

Wij ondersteunen en adviseren de klant vanaf de ontwerpfase tot en met de uitrol van het sofwaresysteem en de eventuele nazorg, zodat het systeem toekomstbestendig is.

Onze producten

Creativiteit voor efficiency … CIP Software helpt u groeien.

Als vooraanstaand sofware-ontwikkelaar helpen we u graag die berg op. In de juiste versnelling en met de juiste energie. We hebben al verschillende keren succesvol de top bereikt in de gewenste procesverbetering. Laat onze klanten u overtuigen.

Succesvol naar de volgende versnelling.
Welke organisaties gingen u voor?