CIP Software kondigt nieuw platform zorglogistiek aan : Yuso.

CIP Software heeft jarenlange ervaring in de zorglogistiek via ons label CIP-Zorg. De knelpunten die wij in de afgelopen jaren hebben gezien, zijn we momenteel aan het verwerken in een verbeterd platform. De stappenteller heeft wel het nakijken, want het doel is medewerkers minder te laten lopen op een dag. Dat scheelt tijd en vermoeidheid.

Pleister plakken
Voorbeeld? Gemiddeld zoekt verplegend personeel circa een kwartier naar zaken die men nodig heeft bij de zorgverlening. Het vinden van de juiste asset, denk aan een bed of infuus, neemt dan onnodig tijd in beslag en zoeken is bovendien vervelend. CIP Software biedt met Yuso een app waarmee snel en eenvoudig het benodigde asset te vinden is. Yuso heeft geen web interface en is niet gebonden aan taken. Het werkt met ‘tags’ op de apparaten en objecten die een exacte plaatsbepaling mogelijk maken. Tags hebben de grootte van een pleister. Kun je een pleister plakken? Dan kunnen je een rolstoel ook van een tag voorzien. Medewerkers kunnen gewoon een mobiele telefoon gebruiken voor de app.

Pathfinding algoritme
Ander voorbeeld? Patiënt A moet opgehaald worden op de röntgenafdeling en patiënt B moet naar de gipskamer die daarnaast ligt. Via pathfinding bepaalt Yuso welke medewerker welke taken krijgt. De planning is daarbij leidend. Dat betekent ‘just in time dispatching’. Op basis van tijd en route kent Yuso taken in een lijst aan een medewerker toe. Daarbij is het ook mogelijk ad hoc taken in te voeren. Deze komen terecht in het pathfinding algoritme en worden daardoor bij de best passende medewerker in zijn route ingepast.

Slimme app
Ziekenhuizen en verpleeghuizen, groot en klein, kunnen Yuso inzetten bij alle vormen van logistiek. Denk aan patiëntenvervoer, schoonmaak, cross docking, beddencentrale en vervoer van systainers. Het geeft overzicht en rust voor de medewerkers en maakt de planning een stuk eenvoudiger. Start van de werkdag, pauzes en vakanties zijn allemaal in Yuso op te nemen.

Ruime ervaring
CIP Software heeft op diverse plaatsen in Nederland en België ervaring opgedaan met logistieke stromen in de zorg. In een Rotterdams ziekenhuis bij de beddencentrale, in Gent met patiëntenvervoer, in (universitaire) ziekenhuizen in Brussel en Mechelen met schoonmaakplanning en in Leuven met Cross docking. De jarenlange ervaring heeft ons geleerd hoe om te gaan met aansturing van medewerkers en een efficiënte planning.

Die ervaring zetten we graag in voor ziekenhuizen en zorginstellingen. CIP Software zorgt voor de volledige implementatie, de koppeling aan het ziekenhuis informatie ysteem (ZIS) of zorginformatiesysteem. Wij leveren bovendien de support en ontzorgen u zo van A tot Z.


Ook een efficiencyslag maken die voor iedereen prettig is?
Bent u ontevreden over de huidige support op uw logistieke systeem?

Neem contact op met CIP Software

Onze producten

Creativiteit voor efficiency … CIP Software helpt u groeien.

Als vooraanstaand sofware-ontwikkelaar helpen we u graag die berg op. In de juiste versnelling en met de juiste energie. We hebben al verschillende keren succesvol de top bereikt in de gewenste procesverbetering. Laat onze klanten u overtuigen.

Succesvol naar de volgende versnelling.
Welke organisaties gingen u voor?