OP DE JUISTE WEG VOORUIT ALS ZAKELIJKE DIENSTVERLENER?

Kies voor slimme tools of maatwerk van CIP Software!

Slimme software voor zakelijke dienstverleners

CIP Software ontwikkelt niet alleen maatwerkautomatisering; we ontwikkelen ook slimme software en tools. Zo ontwikkelen we software voor accountants, boekhoudkantoren, juristen en andere zakelijke dienstverleners. Of het nu gaat om de administratie of het geautomatiseerd samenstellen van een jaarverslag, CIP Software is graag uw professionele partner.

IT-landschap optimaliseren

Het IT-landschap van accountants, boekhouders en juristen is complexer dan ooit. Werken de losse of oude pakketten nog optimaal voor uw kantoor? Vaak dient u uw klanten van een gedegen advies over fiscale voordelen, juridische zaken of financiële kansen. Wellicht kan CIP Software u dit keer helpen om in de juiste cadans te gaan rijden waar het gaat om inzet van software?

Geautomatiseerd inzicht

Wij bieden u een geautomatiseerd inzicht in declarabele uren, zorgen dat u uw CRM-systeem optimaal benut en maken budget versus besteding transparant. Zo verkleint u de foutmarge van uw eigen financiële administratie en bevindt u zich straks in de kopploeg.

Jaarrekeningtool

Daarnaast biedt CIP Software ook tools om het werk voor uw klanten te verbeteren en te versimpelen. Onze jaarrekeningtool genaamd Kantan, het Japans voor ‘gemakkelijk’, is de ideale applicatie om snel jaarrekeningen samen te stellen. Binnen Kantan realiseren we ook een rechtenstructuur, zodat de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste gegevens.

Onze producten

Creativiteit voor efficiency … CIP Software helpt u groeien.

Als vooraanstaand sofware-ontwikkelaar helpen we u graag die berg op. In de juiste versnelling en met de juiste energie. We hebben al verschillende keren succesvol de top bereikt in de gewenste procesverbetering. Laat onze klanten u overtuigen.

Succesvol naar de volgende versnelling.
Welke organisaties gingen u voor?