Moeten uw IT-systemen ook slim opereren?

Slim opereren in het ziekenhuis

CIP Software combineert in CIP-Zorg webbased softwareoplossingen met functionaliteiten op maat of extra applicaties. Zo ontwikkelden we voor een grote zorginstelling een applicatie voor de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA). Doel was actuele klaarzetlijsten voor de operatiekamers op basis van de juiste informatie, betere registratie van implantaten en een koppeling met de botbankregistratie.

Onze klant vertelt: ‘Voor elke vraag een oplossing’

‘We vroegen CIP software om een verouderde database voor implantatenregistratie om te zetten naar een moderne versie. De opdracht was om daar ook de botbankregistratie aan te kunnen verbinden. Tijdens het ontwerpen en realiseren van deze opdrachten heeft Edwin Dirkzwager van CIP Software er vele andere oplossingen aan toegevoegd. We hebben nu een compleet systeem met daarin een overzicht van goederen, alle ingrepen en specialisten. Door de ingreep en specialist te kiezen is vrij simpel een klaarzetlijst te produceren. Alle sterilisatiesets zitten ook in het systeem. En doordat het goederenverbruik en het operatieprogramma zijn ingevoerd, kwamen daar ook vrij snel de manco’s in materialen en sets naar voren. Verder is de kostprijs per ingreep en per specialist beter vast te stellen. Kortom een super resultaat gerealiseerd ten opzichte van de oorspronkelijke vraag. Wat me vooral is bijgebleven, is dat er altijd wel een oplossing kwam op onze vraag en dat dit nooit teveel was.’

Onze producten

Creativiteit voor efficiency … CIP Software helpt u groeien.

Als vooraanstaand sofware-ontwikkelaar helpen we u graag die berg op. In de juiste versnelling en met de juiste energie. We hebben al verschillende keren succesvol de top bereikt in de gewenste procesverbetering. Laat onze klanten u overtuigen.

Succesvol naar de volgende versnelling.
Welke organisaties gingen u voor?