Ook nooit meer vissen naar de juiste gegevens?

Nooit meer vissen naar gegevens

CIP Software helpt uw voorraadsysteem naar de volgende etappe. De voorraadcijfers zijn transparant, afdelingen werken beter samen en doordraaien is zo goed als verleden tijd. CIP-Voorraad is voor verkooporganisaties, offline en online, een uitgekiend systeem. Ook visserijbedrijf W. van der Zwan uit Den Haag (Scheveningen) koos voor CIP Software. Van der Zwan voorziet klanten wereldwijd van voedzame en goede kwaliteit vis.

Onze klant vertelt: ‘Voorraad vrieshuizen scherp in beeld

‘Het bijhouden van de voorraad van onze vrieshuizen deden wij voorheen in Excel. Gevolg was dat de verkoopafdeling niet altijd de juiste informatie had. Dit gaf soms problemen in de verkoop. Ook was er niet altijd een juist beeld van de actuele voorraad en reserveringen. Dat wilden we anders. Wij hebben door CIP Software ons voorraad systeem laten ombouwen naar een volledige multi user-omgeving. Deze versie van de software hebben wij ruim vijftien jaar gebruikt, waarna CIP Software ook weer zorgde voor een nieuwe versie. Nadat de software was ontwikkeld en getest, zorgden ze voor een pijnloze migratie. Nu gebruiken wij de nieuwe versie alweer twee jaar naar grote tevredenheid. Ook nieuwe functionaliteiten zoals kwaliteitsborging via vastlegging via foto’s is nu volledig geïntegreerd in het systeem. Recent zijn er nog wat kleine uitbreidingen geweest en dat ging allemaal probleemloos.'

Onze producten

Creativiteit voor efficiency … CIP Software helpt u groeien.

Als vooraanstaand sofware-ontwikkelaar helpen we u graag die berg op. In de juiste versnelling en met de juiste energie. We hebben al verschillende keren succesvol de top bereikt in de gewenste procesverbetering. Laat onze klanten u overtuigen.

Succesvol naar de volgende versnelling.
Welke organisaties gingen u voor?