Ook tijd en kosten besparen met CIP-Processen?

Sterke logistiek bij transportbedrijf

Transportbedrijf J.L. van Rijn en Zn. koos voor CIP Software. Met de IT-oplossingen van CIP-Processen verbeterde Van Rijn zijn bedrijfsproces en realiseerde meer rendement. Het familiebedrijf uit Stompwijk vervoert bulkgoed, met name potgrond, stukgoed en containers in alle soorten en maten. Inmiddels is er een flink (vracht)wagenpark.

Onze klant vertelt: ‘Tijd en kostenbesparing bij onze transporten’

‘Het maken van de facturen werd door ons voornamelijk met de hand gedaan. Dat kostte veel tijd en energie. Na in gesprek te zijn gegaan met CIP Software hebben zij een offerte gemaakt. Niet alleen om de facturatie te automatiseren, maar ook de vastlegging van de kosten gemaakt door de chauffeurs, tol, verschillende types ritten / beladingen met vaste prijzen, variabele ritten konden nu worden vastgelegd. Door ook deze zaken te standaardiseren bespaarden we niet alleen tijd bij het maken van de facturen. Het maken van overzichten en rapporten werd hierdoor mogelijk. Met de hulp van CIP Software konden wij een tijds- en kostenbesparing combineren met meer inzicht in het bedrijf.’

Onze producten

Creativiteit voor efficiency … CIP Software helpt u groeien.

Als vooraanstaand sofware-ontwikkelaar helpen we u graag die berg op. In de juiste versnelling en met de juiste energie. We hebben al verschillende keren succesvol de top bereikt in de gewenste procesverbetering. Laat onze klanten u overtuigen.

Succesvol naar de volgende versnelling.
Welke organisaties gingen u voor?