Om de knelpunten te achterhalen die de snelle groei van je bedrijf belemmeren, help ik je door het risico inventarisatiemodel met je te doorlopen.

In mijn vorige blogs heb ik alle 6 stappen behandeld.

Ben je hiermee aan de slag gegaan? Dan heb je alle knelpunten inzichtelijk gemaakt én weet je hoe je deze knelpunten kunt oplossen.

. Als het goed is heb je zelfs concrete verbeterpunten bepaald en jouw conclusies laten toetsen door een softwarespecialist. Je weet nu niet alleen welke software oplossingen je nodig hebt om deze verbeterpunten door te voeren. Maar ook hoe dit het beste kan worden uitgevoerd en welke investering daarbij komt kijken.

 

Extra stap - Verbeterpunten uitvoeren
Tijd dus voor actie! Bespreek de aanpak van de verbeterpunten met je collega’s. Zo betrek je hen bij het project en zorg je voor draagvlak.
Maak vervolgens een draaiboek. Geef daarin aan wanneer de verbeterpunten worden uitgevoerd. En leg vast hoeveel tijd dit in beslag neemt, wie de uitvoering verzorgt en op welke collega’s dit invloed heeft. Zo kunnen je collega’s rekening houden met de uitvoering van de verbeterpunten en hun planning hierop aanpassen.
Zo realiseer je een drempelloze weg naar nieuwe software. En zo zorg je ervoor dat de route naar efficiënter werken zo soepel mogelijk verloopt. Zodat je daar snel de vruchten van plukt.
Je kunt hier vanzelfsprekend zelf mee aan de slag. Maar als ik met je mee kan denken, dan doe ik dat natuurlijk graag!


CIP Software. Creativiteit voor Efficiency

Onze producten

Creativiteit voor efficiency … CIP Software helpt u groeien.

Als vooraanstaand sofware-ontwikkelaar helpen we u graag die berg op. In de juiste versnelling en met de juiste energie. We hebben al verschillende keren succesvol de top bereikt in de gewenste procesverbetering. Laat onze klanten u overtuigen.

Succesvol naar de volgende versnelling.
Welke organisaties gingen u voor?