Van platen naar processen

De timing en overgangen goed plannen zit mij als eigenaar van CIP Software in het bloed. Was ik in mijn jeugd actief als DJ en mixte ik platen, nu zoek ik de ideale mix in softwarematige processen. De link is dat beide harmonieus op elkaar moeten aansluiten.

Ik denk met weemoed terug aan de tijd van Ben Liebrand op Radio Veronica. ’s Nachts om twee uur je bed uit om muziek op te nemen. Wie nog even wil genieten van deze ‘good old times’ kan hier luisteren naar oldskool Ben Liebrand, Mix Tape Style. Daar word je toch instant blij van!

 

De Haagse Marathon
Naast Radio Veronica had je ook Radio Stad Den Haag. Ik nam de mixen op en ging dan naar LP Top 100 in de Weimarstraat en kocht de maxi singles die ik super vond. Dat gold ook voor muziek die ze in de Haagse discotheek Marathon draaiden.  En daar bleef het niet bij. Ik ging als DJ draaien op schoolfeesten en later ook in club Strass in Den Haag. Later maakte ik mix tapes voor collega’s bij KPN.

Optimaal combineren

Mijn Technics SL 1200 platenspelers hebben mij al ruime diensten bewezen. Ze zijn onverwoestbaar. De maxi singles kocht ik van het geld dat ik verdiende met auto’s wassen. Dus het ondernemerschap zat er al vroeg in. Deze ervaringen komen mij nu goed van pas bij CIP Software. Doorzetten, creatief zijn, ondernemen en steeds weer zoeken naar de optimale combinaties. Dus digitaal of oldskool analoog, wij zijn dé system integrator.

Blij vooruitzicht

Vrienden en relaties opgelet: beloofd dat er nog een feestje aankomt waarin we de jaren ’80 en ’90 laten herleven!

Onze producten

Creativiteit voor efficiency … CIP Software helpt u groeien.

Als vooraanstaand sofware-ontwikkelaar helpen we u graag die berg op. In de juiste versnelling en met de juiste energie. We hebben al verschillende keren succesvol de top bereikt in de gewenste procesverbetering. Laat onze klanten u overtuigen.

Succesvol naar de volgende versnelling.
Welke organisaties gingen u voor?