Persoonsgegevens veilig met CIP-Zorg

Storingen bij de computersystemen van de GGD. Verkoop van persoonsgegevens. De media staan er bol van. Een nachtmerrie voor de zorginstelling die het toch al drukker heeft dan ooit. Zaak dus om de zorg te ontzorgen. En daar komt CIP Software in beeld.

Wij hebben ruime ervaring met processen in de zorg. Onder het label ‘CIP-Zorg’ combineren wij webbased softwareoplossingen met functionaliteiten op maat. We hebben ruime ervaring met software voor patiëntenlogistiek, implantatenregistratie en klaarzetlijsten voor operatiekamers. Bij alle systemen zijn beveiliging van patiëntgegevens, een uiterst nauwkeurige registratie en een goede performance van het product soms letterlijk van levensbelang.

Slimmer opereren
Lees op onze website hoe het Bravis ziekenhuis slimmer ging opereren. Wij zijn bijzonder trots dat we de database voor implantatenregistratie naar de actuele technische en beveiligingsnormen hebben aangepast. Ook hebben we daar een botbankregistratie aan gekoppeld. Voor de operatiekamers is een compleet systeem met daarin een overzicht van goederen, ingrepen en specialisten ontwikkeld. 


Ander voordeel is dat je daardoor veel beter inzicht krijgt op de kostprijs per ingreep. Ook niet onbelangrijk, want de zorg moet wel betaald worden, en tegelijk betaalbaar blijven.

Professionele IT-partner

In deze coronaperiode, die extra druk op de zorg zet, blijkt een professionele IT-partner van doorslaggevend belang. Een partner die voor privacy-gevoeligheid en beveiliging onverdeelde aandacht heeft. Naast klantgerichtheid. Want we zijn niet alleen trots op de systemen die we voor onder meer het Bravis hebben aangelegd, maar ook op de uitspraak in de referentie: ‘wat me vooral is bijgebleven, is dat er altijd wel een oplossing kwam op onze vraag en dat dit nooit teveel was.’

OOK DE SPURT WINNEN MET DE OPLOSSINGEN VAN CIP-ZORG?
NEEM CONTACT MET ONS OP

Onze producten

Creativiteit voor efficiency … CIP Software helpt u groeien.

Als vooraanstaand sofware-ontwikkelaar helpen we u graag die berg op. In de juiste versnelling en met de juiste energie. We hebben al verschillende keren succesvol de top bereikt in de gewenste procesverbetering. Laat onze klanten u overtuigen.

Succesvol naar de volgende versnelling.
Welke organisaties gingen u voor?